Vår nettstedsadresse er: https://livgrannesfilm.no

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER SAMLER VI INN OG HVORFOR VI SAMLER DEM INN

Denne erklæringen om bruk av informasjonskapsler på Nordlands Jeanne d’Arcs nettside livgrannesfilm.no er ment å hjelpe deg som besøkende på nettsiden til å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan de brukes av oss og hvilke rettigheter du har som bruker.

Nettsiden livgrannesfilm.no eies av NordicStories Nord. Nettsiden har til hensikt å informere om filmen Nordlands Jeanne d’Arc, bakgrunnsinformasjon og visningstider og -steder. livgrannesfilm.no benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies»). Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du laster en nettside. Andre former for sporingsteknologi kan også benyttes, og begrepet informasjonskapsel i denne erklæringen innbefatter også slik øvrig teknologi.

Informasjonskapslene kan gjøre det mulig for oss å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre.

Nettsiden benytter Facebook pixel, som hjelper oss å tilpasse annonser til brukernes interesser og tidligere besøk på nettsider. Hvis du ikke ønsker at Facebook viser deg relevante annonser, kan du slå av cookies i din nettleser eller endre preferansene på kanalen.

INFORMASJON VI SAMLER INN

Ved bruk av livgrannesfilm.no vil vi kunne samle følgende indirekte identifiserende personopplysninger om deg, herunder:

– IP-adresse
– Bruksstatistikk
– Bruksmønster

BEHANDLINGSGRUNNLAG

Ved å besøke livgrannesfilm.no kan NordicStories Nord plassere informasjonskapsler og behandle personopplysninger som beskrevet i denne erklæringen om bruk av informasjonskapsler.

Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på livgrannesfilm.no samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser, i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Alle nettlesere gjør det mulig å begrense bruk av informasjonskapsler eller å deaktivere dem ved hjelp av nettleserens innstillinger. Tilbaketrekking av samtykke påvirker ikke lovligheten av behandling frem til samtykket trekkes. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett. Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan det påvirke funksjonaliteten og brukeropplevelsen på vårt nettsted så vel som andre nettsteder.

HVORDAN VI BRUKER INFORMASJONEN VI SAMLER INN

Personopplysningene som innsamles av NordicStories Nord benyttes for følgende formål:

Statistikk og analyse
Tilpasning av annonser

NordicStories Nord samler inn opplysninger om besøkende på livgrannesfilm.no for å utarbeide statistikk på hvordan besøkende bruker nettstedet. Formålet er å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på vår hjemmeside. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Opplysninger hentet gjennom Facebook Pixel hjelper oss å tilpasse og målrette annonser etter brukernes interesser.

DINE RETTIGHETER

Dersom NordicStories Nord livgrannesfilm.no behandler personopplysninger om deg, har du rett til å be oss om innsyn i personopplysningene som NordicStories Nord er behandlingsansvarlig for. Du kan også be om retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Forespørsler som nevnt ovenfor sendes til rune.trondsen@NordicStories Nord.no.

Dersom du mener NordicStories Nord ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personvernlovgivningen, har du rett til å sende klage til Datatilsynet som tilsynsmyndighet.

ENDRINGER TIL ERKLÆRINGEN OM INFORMASJONSKAPSLER

NordicStories Nord forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne erklæringen om bruk av informasjonskapsler, for eksempel ved endrede regulatoriske krav. Dersom det gjøres endringer av betydning til denne erklæringen, vil du som kunde bli skriftlig informert om dette. Ved å fortsette å bruke livgrannesfilm.no etter endringer i personvernerklæringen, ansees du å ha gjort deg kjent med endringene.